Visie

De stichting

TT Legends Assen

De Stichting TT Legends Assen is in 2022 opgericht door Willem Bakker Ruud Wiersema en Rolf Sluiter met als cultureel doel om de straten van de Binnenstad van Assen te verfraaien met bronzen TT Legends met behulp van sponsors hopen zij dit in 5 jaar te bereiken!

Een initiatief van

Het bestuur

Rolf
Sluiter

Bestuurslid

Willem
Bakker

Voorzitter

Ruud
Wiersema

Secretaris

Anton
Schmidt

Penningmeester

Contactgegevens

Ruud Wiersema, Oosterhoutstraat 53, 9401NC, Assen, 0610673136

RSIN/fiscaal nummer 863586880

Doelstelling

Het organiseren van een TT Legends Walk in de stad Assen. Dit door het uitgeven van bronzen stenen gelegd in het centrum en voetgangersgebied. Deze verwijzen naar de winnaars van de bijna honderd jarige TT-races op het circuit van Drenthe. Ook worden informatieborden geplaatst met nadere definiëring en toelichting.

De Stichting beoogd niet tot het maken van winst, de bestuurders ontvangen geen vergoeding.

Bestuur

Willem Roeland Bakker, voorzitter.

Rolf Edwin Sluiter, lid

Anton Frans Wilhelm Schmidt, penningmeester

Jan Rudolf Wiersema, secretaris

Hoofdlijnen beleidsplan

De Stichting beoogd in een periode van 5 jaar een route aan te leggen door het centrum van Assen. Deze route bestaat uit plusminus honderd bronzen “stenen”. Op de stenen worden de winnaars getoond van de Tourist Trophy Assen welke sinds 1925 wordt verreden. Deze racedag op het circuit van Drenthe is het grootste eendaagse sportevenement van Nederland. De route wordt verder gemarkeerd middels infoborden op diverse plaatsen langs de route. Middelen ter realisatie worden verkregen middels sponsoring en bijdragen van overheden, winkeliersverenigingen, particulieren etc.

Sponsoren

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of wilt u sponsor worden, vul het formulier in en wij nemen contact met u op.