Route

Eerbetoon aan De Winnaars

Het idee voor een TT-Legends Walk of Fame prominent in de straten van de Asser Binnenstad werd direct heel erg positief ontvangen door de Gemeente Assen. Samen hebben wij er vanaf 2018 hard aan gewerkt om het mogelijk te maken.
 
De route krijgt 5 startpunten verspreid door de Binnenstad en zal in fases worden uitgevoerd. Uiteindelijk zullen er zo’n 200 Legends in de route liggen van voorgaande winnaars en elk jaar komen er natuurlijk nieuwe winnaars bij, dus de TT-Legends Walk of Fame blijft groeien. De Legends liggen niet op jaartal, dus je moet echt even zoeken naar jouw favoriete Legend !

Sponsoren & Doneren

Ook vriend van de TT-Legends Walk worden?

De Stichting TT-Legends Walk kan de TT-Legends Walk alleen maar mogelijk maken met jouw hulp, maar daar krijg je wel wat voor !
 
Naast een welkomstpakket maak je als je voor 12 juni 2023 voor € 95,- p/j vriend van de TT-Legends Walk wordt, nog voor de TT race van 2023 kans op een exclusieve Meet & Greet op 22 juni, in de Binnenstad, met niemand minder dan de huidige wereldkampioen en de winnaar van de laatste TT Francesco “Pecco” Bagnaia !