MotoGP 2019 – Maverick Viñales

Maverick Viñales

2019

MotoGP

Maverick Viñales Ruiz[1] (Spanish pronunciation: [biˈɲales ˈrwiθ]; born 12 January 1995) is a Spanish Grand Prix motorcycle racer, currently riding in MotoGP for the Aprilia Racing team.[2] After five seasons as a MotoGP factory rider with the factory Yamaha Factory Racing team, his contract was terminated by mutual consent midway through the 2021 season.[3] Viñales is the 2013 Moto3 World Champion, and is a 9-time Premier Class race winner.

Deze steen heeft nog geen sponsor

Sponsoren & Doneren

Ook vriend van de TT-Legends Walk worden?

De Stichting TT-Legends Walk kan de TT-Legends Walk alleen maar mogelijk maken met jouw hulp, maar daar krijg je wel wat voor !

Naast een welkomstpakket maak je als je voor 18 juni 2022 voor € 95,- p/j vriend van de TT-Legends Walk wordt, nog voor de TT race van 2022 kans op een exclusieve Meet & Greet in de Binnenstad met niemand minder dan de huidige wereldkampioen en de winnaar van de laatste TT Fabio Quartararo !!

Uiteraard wordt dit speciale moment vastgelegd en kan je dit met #ttlegendsassen delen met al je vrienden en de hele wereld. Elke vriend van de TT-Legends Walk Assen heeft een streepje voor en wordt regelmatig in het zonnetje gezet !

Word vriend van de TT Legends

Help de TT Legends met het realiseren van de enige echte TT-Legends Walk of Fame. Hiervoor hebben wij enkele sponsorpakketten opgezet.