MotoGP 2019 – Maverick Viñales

Maverick Viñales

2019

MotoGP

Maverick Viñales Ruiz[1] (Spanish pronunciation: [biˈɲales ˈrwiθ]; born 12 January 1995) is a Spanish Grand Prix motorcycle racer, currently riding in MotoGP for the Aprilia Racing team.[2] After five seasons as a MotoGP factory rider with the factory Yamaha Factory Racing team, his contract was terminated by mutual consent midway through the 2021 season.[3] Viñales is the 2013 Moto3 World Champion, and is a 9-time Premier Class race winner.

Deze steen heeft nog geen sponsor

Sponsoren & Doneren

Ook vriend van de TT-Legends Walk worden?

De Stichting TT-Legends Walk kan de TT-Legends Walk alleen maar mogelijk maken met jouw hulp, maar daar krijg je wel wat voor !
 
Naast een welkomstpakket maak je als je voor 12 juni 2023 voor € 95,- p/j vriend van de TT-Legends Walk wordt, nog voor de TT race van 2023 kans op een exclusieve Meet & Greet op 22 juni, in de Binnenstad, met niemand minder dan de huidige wereldkampioen en de winnaar van de laatste TT Francesco “Pecco” Bagnaia !

Word vriend van de TT Legends

Help de TT Legends met het realiseren van de enige echte TT-Legends Walk of Fame. Hiervoor hebben wij enkele sponsorpakketten opgezet.