500cc 1952 – Umberto Masetti

Umberto Masetti

1952

500cc

Umberto Masetti (Parma, 4 mei 1926 – Maranello, 28 mei 2006) was een Italiaans motorcoureur.Umberto Masetti begon zijn racecarrière al op 19-jarige leeftijd, maar hij moest daarvoor liegen over zijn leeftijd. Hij gaf aan dat hij in 1924 geboren was om zijn racelicentie te krijgen. In 1947 won hij zijn eerste race in Reggio Emilia met een Moto Guzzi Motoleggera 65.

Deze steen heeft nog geen sponsor

Deze coureur won ook...

Sponsoren & Doneren

Ook vriend van de TT-Legends Walk worden?

De Stichting TT-Legends Walk kan de TT-Legends Walk alleen maar mogelijk maken met jouw hulp, maar daar krijg je wel wat voor !

Naast een welkomstpakket maak je als je voor 18 juni 2022 voor € 95,- p/j vriend van de TT-Legends Walk wordt, nog voor de TT race van 2022 kans op een exclusieve Meet & Greet in de Binnenstad met niemand minder dan de huidige wereldkampioen en de winnaar van de laatste TT Fabio Quartararo !!

Uiteraard wordt dit speciale moment vastgelegd en kan je dit met #ttlegendsassen delen met al je vrienden en de hele wereld. Elke vriend van de TT-Legends Walk Assen heeft een streepje voor en wordt regelmatig in het zonnetje gezet !

Word vriend van de TT Legends

Help de TT Legends met het realiseren van de enige echte TT-Legends Walk of Fame. Hiervoor hebben wij enkele sponsorpakketten opgezet.